sobota 1. června 2013

Jak se sbalit na víkend stylově a úsporně



Vyrážíte na víkend? Do města, do wellnesu, ke kamarádce? Jak se sbalit, vejít se do kufříku velikosti příručního zavazadla (ne, opravdu NE miláčku, loďák s sebou na tři dny nepotáhneme.... slyším manžela z povzdálí) a přitom mít s sebou tři povedené a pohodlné outfity (pátek, sobota, neděle). Nadlidský úkol!
To jsem si řekla minulý čtvrtek, když jsem se balila na wellnes-poznávací víkend do Budapeště. Bylo to překvapení od mého drahého muže. Celý víkend byl v jeho režii, a já moc netušila co nás čeká, takže jsem si nemohla všechno do posledního detailu naplánovat jak mívám ve zvyku. K vzteku!

Potřebovala jsem tedy univerzální obleční, ve kterém vydržím courat po městě celý den ( a nefňukat, že mě bolí nožičky) a zároveň kdybychom chtěli večer vyrazit na skleničku, nebudu se muset převlékat - čili dožadovat se vrácení do hotelu (a přivádět tím mého muže na pokraj šílenství). Zvolila jsem tedy dvě barvy  -černou a světlou, a zlaté doplňky. Důležité bylo, aby všechny kusy v kufru byly kombinovatelné.
Co jsem tedy měla s sebou? Světlé džíny, černé džíny, béžový oversized svetřík, béžové basic tričko, černé šortky, černé silonky, černou a bílou košili se zlatě zdobeným límečkem, lebkáče (šátek), černé loffers, bílozlaté melky, tmavé lodičky a protože počasí není nejideálnější, přibalila jsem i svůj oblíbený křivák.
Kabelku jsem zvolila tmavě šedou L. Credi, která je se stříbrnými detalily, protože takovou universální se zlatými detaily nemám (brousím si zuby na nějakého Michalea Korse)
I při úsporném balení jsem s sebou měla 4 věci naprosto zbytečně :)

Nicméně díky kombinovatelnosti všech kusů, které jsem měla s sebou jsem se ráno mohla rozhodnout podle nálady a podle počasí. V pátek jsem byla ještě v práci, takže jsem zvolila klasický, pro mě poslední dobou typický outfit na denní nošení. Světlé džíny, svetřík, křivák, tmavě šedé lodičky - protože běhání po městě nás čekalo až v sobotu, a kabelka ve stejném tónu. Fotka je téměř nepoužitelná, manžel se bude muset naučit fotit mě a né kostel za mnou :D Ale říkejte mu to.....Přesto jsem se rozhodla jí sem dát. Voila můj první outfitový článek je zde :

kalhoty : Benetton, křivák : Mango, svetřík : Amisu, kabelka : L.Credi, pásek HM, botky : Baťa 

Další dva outfity uvidíte v příštím článku kde vám povím něco málo o našem vskutku nádherném víkendu v Budapešti.
Be Dreamer! 
Pusu K.

3 komentáře:

  1. Muzes mi takhle poradit kazdy vikend? Beru lodak zadadne vsude. Plus jak rika Bara, jsem tastickarka. Mam tasky a pak dalsi tasticky. Nekdy to vyfotim.

    OdpovědětVymazat
  2. myslim, oliv, ze tasticky jsou vyfoceny nekde mezi fotkama z nasich cest po usa (i s celym kufrem auta:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tasky a tasticky. Na nasi posledni ceste,ze ktere jsme prijeli vcera jsem se uspesne zabalila do 1 kufru. Bez tasticek. Ale chybelo mi spoustu veci. V Clevlandu byla zima jak fras a ja jsem s sebou nemela poradne vybaveni. Oliva

    OdpovědětVymazat